Long time no see..

Man kanske ska ta och börja blogga lite igen? Jag är inte så bra på detta ;)
Men de kan ju vara kul ibland och så.

I morgon börjar jag och T att träna.. komemr bli AWESOME! Ska gå ner minst 5 kg, då är jag nöjd (säger jag nu) ;) haha.  Blir lite bad och så efteråt också, och innan vi drar och tränar ska vi förbi arbetsförmedlingen och sen köpa blekning till mig för jag ska göra slingor i mitt svarta hår ^^ Undra hur de ska gå, tur att jag inte gav bort mitt silvershampoo :)


Det blev som de blev när jag och Jerryhoe var ensamma hemma hos mig :)


♥Ida


Skriva av mig lite

Hej jag heter Ida och jag är snyggast på jordens yta, not.. viste inte hur jag skulle inleda inlägget

Kul att man har vänner som är skit, just nu inriktar jag mig på en person och om den personen skulle läsa detta nu skulle "den" förstå det på en gång (tror jag).. så om någon av mina vänner känner sig osäkra kan ni vara lugna.

Snacka om att inte göra det man säger.. ääh. Skit i "den" - gå vidare och umgås med vänner som bryr sig om en i stället.

Kanske ingen big deal för "den" men.. i längden lackar man fan ur!

Fuck the people who don´t give a shit!


:)

Ville bara säga att jag bara älskar roliga människor som pratar/skriver om sina perfekta liv :D SÅ KUL! haha.

Aja, sen kan jag berätta att jag älskar min pojkvän ännu mera, det kan vara en hel del mera faktiskt. För han är bäst i mitt liv ♥

Kul dehär med bloggadet, människor gör allt för att få sin blogg känd. Ber och bönar för att få bli sponsrad av olika internet butiker som har ca 100 besökare om dagen, och sen skriver 10% rabbat till er läsare. Hahha.. Patetiskt, men men... är man desperat ;)

RSS 2.0