Roliga dar..

Hej hopp, länge sen jag skrev nu alltså, kan berätta lite sanbbt vad jag har gjort.
Jag mamma och Carina var ju iväg på IKEA och handlade mycket fina saker!
Innan vi åkte dit på svände vi förbi en tjej som tog hand om massa djur som inte hade ett hem. Massor av fina och söta varelser! Hon hade bla. ett par hundvalpar som jag och mamma blev stört förälskade i.. Vill ha! :)
Några dagar efter det så satt jag på MSN och snackade med Sanna Nilsson och vi hade det så tråkigt båda två ju, vi bestämmde oss för att leka lite, vi handlade chips godis och hyrde film. Länge sen vi lekte med varandra.. :P
Ja.. sen dess har vi lekt nästan varje dag..

Vi har varit med Hanson en Torsdag, vi gick till hans otroligt fina lägenhet och drack öl och vin. Trevligt!

I Fredags var jag Martina och Sandra på Sössberget och kollade på Pistvakt och Nanne Grönval spela,
Det var jätte roligt och jag fick pistvakts autografer på bröstet. Porrigt värre ;)
Nanne Grönval fick skriva på armen.. haha.

I lördags var jag och Sanna i Rättvik och skulle träffa någon som vi inte träffade för jag hade klantat till det med massa saker. Orkar inte berätta:P Vi gick runt på stan istället och letade lite efter någon fest eller något kul folk.
Vi såg en gul buss med massa ord på, vi ville åka med den tänkte vi!
När vi var påväg till Statoil så var det en bil som hämtade upp oss, och någon kille i den bilen var ägare till bussen så vi fick åka med i bussen! Vårat mål var uppnått, men inte nog med det. Det kommer mer.
Vi åkte runt och poppade lite musik så stannade vi vid ett öltält, fick reda på att Ebba Gold spelade den kvällen där och så såg Sanna Erik som sjunger i Ebba Gold stå och röka utanför, vi gick fram och pratade lite med honom så fick jag hans slut på ciggen ;) hehe.
Vi gick sen in i öltältet och kollade på dom spela, det var helt underbart bra! kulkul!

I Tisdags var vi iväg och träffade Tim och Mattias hemma hos Tims farfar och min moster, dom är ju tillsammans.
Vi var ute med båten för Tim skulle till sin pappa och hälsa på lite och så drack vi lite öl på båten. När vi kom tillbaka hem till Bettan och Bengt som dom heter fick vi Gin. Massa gott :)

Igår alltså Onsdags så var vi och hälsade på Norsken, där var tomas Morén och Mercus Holmberg.. Bra killar de där. Vi drack vin och kollade på film, umgicks och spleade finns i sjön. (Marcus vann)
Kockan vart mycket innan man somnade och plötsligt skulle Tomas och Norsken iväg till en festival långt från Dalarna så dom skulle skynda sig iväg till Bussen. Dom hann inte sova en blund. Men tro mig när jag säger att dom har roligt just nu, förutom att Tomas saker är stulna.. Han är ganska arg just nu..:P

Nej nu ska jag inte skriva mer, blir bara jobbigt när man märker hur mycket stav fel och hur mkt fel man har skrivit :)
Take care / Ida.

Packar inför flytten.

Konstigt nog blev det inte nå Vika idag, Carina skulle in och väga sig i morgon så det bli uppskutet än en dag. Vi åker till Ikea på Torsdag istället!
Jag och mamma hållet just nu på att packa inför flytten, vi är nere i källaren och bökar.
Hittar en massa roliga saker som jag minns från jag var liten, sitter just nu med en rosa hatt på mig som jag hade när jag var ca 9 år. Känns lite roligt. Hehe.
Vi har packat en hel del men de mästa av sakerna ska vi ge bort till loppis och välgörenhet till fattiga små barn, alltså en massa kläder osv.
Smsade lite med Marcus också (ja det är vi som är så coola för vi har webbcam och spelar gitarr)
Hittade han på lunar igår, skickade mail och frågade om han kände igen mig, men Nix.
Vi gick i samma klass 1-4 och det var han jag var så kär i! Haha..
Och ja, han har förstått vem jag är nu.

Gud  vad det luktar källare av mig, blandat med en parfym som jag hittade. Usch, nu ska jag ner och fortsätta.

Take care! // Ida.


Hälsa mig välkommen!

Hejsan,
jag vet inte hur man gör riktigt på denna bloggsida. Jag har tstat en annan nydligen men den var på engelska och det gick inte så vidare bra.
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska göra klart maten (är jag slö eller?) haha, jag klev nydligen upp.
Idag ska jag och mamma åka till min moster Carina i Vika. Vi hade tänkt åka till Ikea och handla lite möbler och såna där småsaker. Men Carina kunde tydligen inte i morgon för hon ska in till stan och väga sig (hon håller på med sånt där bantnings tjoffsan). Vi åker dit på Torsdag istället!
Ja, jag skulle kanske kunna berätta att jag och min mamma ska flytta här ifrån den 1 Agusti in till stan. "härifrån" det är från Bjursås som ligger i en liten håla i Dalarna. Närheten av Falun, det är dit vi ska flytta och det känns helt underbart!
Mamma ska alltså flytta ifrån en kille som heter Tony, både jag och hon är helt slut på honom.
Hoppas bara inte att hon hittar någon ny direkt, för det är nämligen så att jag är FÖRÄLSKAD i denna lägenhet vi ska flytta till!  
Undra vad man ska hitta på i Vika då, det blir väl att gå ner till sjön och bada hundarna lite. Alltid lika kul att kika på när Nelly badar!

Igår satt jag och kollade på "Jerry Springer" hur man människor vara så korkade? Bara en massa trubbel och problem, jag förstår inte hur folk kan skapa så mycket problem igentligen!
Men det är ju ett roligt underhållningspogram!

Nej nu ska jag kila iväg och äta lite.
Fortsätt läsa min bogg, det kommer mycket mera läsning sen. Kommer skriva under hela flytten bla.

Take care // Ida    .image1

RSS 2.0